Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Cégünkről

Szeretettel köszöntjük honlapunkon!

 

Irodánk, a Dóm Tourist Utazási Iroda 1996 óta működik Kaposváron. E több, mint 20 év alatt ezreknek mutattuk meg, hogy a Világ 10 ezer méter magasból sokkal érdekesebb. Ugyancsak ezrek tapasztalhatták ez idő alatt, hogy egy élményteli utazással vagy egy pihentető üdüléssel inkább gazdagodunk, mint egy új  fagyasztóládával, vagy tv-vel. Persze utóbbiakat is szeretnénk lecserélni, s olykor csak későn jövünk rá arra, hogy önmagunk újjáteremtése  akár sorsdöntő is lehet testi és lelki egészségünk és sikeres munkaképességünk megőrzésében. 
 
Üzleti filozófiánk középpontjában az utas megelégedettsége áll.  "Útitársaink" 76 százaléka visszatérő vendég, akiket nem hangzatos reklámkampányok, hanem rokonaik, ismerőseik tapasztalatai és megelégedettsége vonzott irodánkba.
 
Fő tevékenységünk: a repülőjegy-értékesítés. A IATA (A Légi Fuvarozók Nemzetközi Szövetsége) bejegyzett ügynökeként (városunkban először) az egész világra kiterjedő számítógépes helyfoglalási rendszert alkalmaztunk. Emellett természetesen külföldi utazások közvetítésével, valamint belföldi utak szervezésével és közvetítésével is foglalkozunk. 
 
 Az iroda regisztrációs száma: R-1423/96.
Irodánk 2017. május 1-től az Invia.hu Kft. kaposvári képviseleti irodájaként működik.
IATA accredited agent

Dóm Tourist Utazási Iroda

7400 Kaposvár, Irányi D. u. 9.

Nyitvatartás:
Hétfő: 08:30 - 17:30
Kedd - csütörtök: 9 -17
Péntek: 9 -15
ebédszünet minden nap 12:30 - 13:30

06 82 411 412

domtourist@t-online.hu

Engedélyszám: R-1423/1996


A honlapon szereplő helyesírási hibákért, aktualitását vesztett árakért, akciókért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk. Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek és egyéb más információ tekinthetőek véglegesnek. Weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényes adatvédelmi előírásoknak (1992. évi LXIII. törvény). Adatkezelési Tájékoztatónkat itt olvashatja.


még töltünk